Rotaryclubs slaan handen weer ineen bij kerstpakketactie

Algemeen
Ook het inpakken van de pakketten is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.
Ook het inpakken van de pakketten is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. (Foto: (Archieffoto: Han Giskes))

REGIO - Voor de kerstpakkettenactie ‘Do Good, Feel Good’ hebben de samenwerkende Rotaryclubs uit de regio Waterland een prachtig, feestelijk verpakt kerstpakket samengesteld met heerlijke kwaliteitsproducten uit de regio. Het pakket is nu al te bestellen.

Wat is het bijzondere aan dit kerstpakket? Voor ieder pakket dat wordt besteld, voor bijvoorbeeld familie, medewerkers of uw relaties, draagt u bij aan een pakket voor iemand uit de regio die dit verdient. Iemand die door bijvoorbeeld financiële omstandigheden, ziekte, eenzaamheid of verlies van een dierbare een moeilijk jaar heeft gehad.

“Wij hebben op deze wijze al een aantal jaar ruim 500 zogenaamde ‘weggeefpakketten’ in de regio kunnen bezorgen”, vertelt Natalie Kool. De 500 adressen worden door hulpinstanties aangeleverd. “Zowel bij het bezorgen van de ‘weggeefpakketten’ als naderhand via e-mail hebben we ontroerende reacties ontvangen. Voor deze mensen is het een enorme verrassing, ze zijn zo dankbaar en hebben dat steuntje in de rug echt nodig”, aldus Astrid Wouda van Rotaryclub Purmerend Weidevenne.

Begin december worden de pakketten ingepakt. De pakketten kosten € 49,95 inclusief BTW. Er zijn twee versies van het pakket: een met alcohol en een alcoholvrij pakket. De pakketten worden geleverd in feestelijke verpakking. Bij 10 pakketten of meer worden de pakketten bezorgd. Bij minder dan 10 pakketten krijgt u bericht wanneer en waar u de pakketten kunt afhalen.

Heeft u nog vragen, mail naar rotary.kerstactie@gmail.com Voor het bestellen van de pakketten ga naar https://www.rotary.nl/purmerendweidevenne/documenten_2021_2022/20210922_kerstpakkettenactie/