Opnieuw uniek Top 2000 concert Crescendo en Kunst na Arbeid

Algemeen
Kunst na Arbeid in voltallige samenstelling.
Kunst na Arbeid in voltallige samenstelling. ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - Op zaterdag 11 december verzorgen Muziekvereniging Kunst na Arbeid en Harmonie Crescendo voor de derde keer het top 2000 concert in Pop- en Cultuurpodium P3. De eerste twee edities van dit concert, in 2015 en 2017, werd met groot enthousiasme door het publiek ontvangen. Veelvuldig kwam de vraag om nogmaals een dergelijke avond te verzorgen. 

Eerst twee edities werden door het publiek enthousiast ontvangen

Het concert staat volledig in het teken van de Top2000, de lijst die jaarlijks tussen kerst en oud/nieuw op NPO Radio 2 wordt uitgezonden. Beide muziekverenigingen vullen de avond in combinatie met een band en diverse zangers in. Het publiek kan zich vrij kan bewegen in een gezellige café-sfeer. Mits de coronamaatregelen het toelaten. 

Dit keer met een nieuwe selectie uit de Top2000, met nummers zoals Radar Love van Golden Earring, No Mercy van Racoon, Mack the Knife van Robby Williams, maar ook Rolling in the Deep van Adele en Valerie van Amy Winehouse. Presentator Sem Konijn neemt het publiek mee van de ene Top2000-hit naar de andere, om te eindigen bij de nummer één van de lijst. 

Kaarten kopen

Het Top2000 Concert in P3 begint op 11 december om 20.00 uur. P3 is gevestigd aan de Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. Kaarten zijn te koop via www.ticketkantoor.nl Voor meer informatie kijk op https://www.p3purmerend.nl/programma/ of https://kna-purmerend.nl/top-2000/ of https://crescendo-purmerend.nl/agenda/concertagenda/  Of volg Kunst Na Arbeid op facebook https://www.facebook.com/KnAPurmerend

Beide orkesten worden ondersteund door een band en diverse zangers en zangeressen.