Geschikte kerstpakketten voor je personeel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

We zijn alweer halverwege de herfst, wat betekent dat de winter er weer aan komt. Daarom is dit het perfecte moment voor bedrijven om na te denken wat er nou gegeven gaat worden op het einde van het jaar. Het is een hele uitdaging om geschikte kerstpakketten te vinden die je aan je personeel en/of zakenrelaties kunt verstrekken.

Ondanks de vele vaccinaties, nemen de besmettingen nog steeds toe en zijn er wederom extra maatregelen toegepast. Ook is er aangegeven dat er strengere maatregelen gehanteerd worden wanneer het aantal besmettingen zo blijft stijgen. Voor ondernemers betekent dit weer een tijd vol verrassingen waar ze niet op kunnen anticiperen. Maar wat voor invloed heeft dit op de kerstpakketten?

Dit heeft ook invloed op de manier waarop een eventuele kerstborrel wordt georganiseerd, maar ook op het overhandigen van de kerstpakketten. Om deze redenen hebben wij contact opgenomen met verschillende kerstpakketten leveranciers, zoals Kerstpakketten Idee. Hen hebben wij gevraagd naar de mogelijkheden rondom het geven van een leuk kerstpakket aan je personeel en je zakenrelaties.

In voorgaande jaren konden werkgevers hun personeel bedanken met een leuk feest of een gezellige kerstborrel. Het motief achter de kerstborrel is het bedanken van de werknemers voor het afgelopen jaar, en natuurlijk te motiveren voor het aankomende jaar. Maar door deze verschrikkelijke pandemie gaat het waarschijnlijk niet mogelijk zijn om deze kerstborrel door te laten gaan. Erg teleurstellend, want in deze periode hebben alle werknemers juist extra hun best gedaan. Maar hoe moeten de werkgevers dit nou gaan doen?

Voor iedere werknemer het perfecte kerstpakket

Kerstpakketten vallen altijd in de smaak, maar dit houdt niet in dat iedereen er tevreden mee is. Je hebt vast wel eens te horen gekregen van collega’s dat ze ontevreden zijn met het gekregen kerstpakket. Originele kerstpakketten zijn al tijden erg geliefd door vele werknemers, echter zitten er soms producten bij die rechtstreeks richting de prullenbak gaan. Dit is zonde natuurlijk. Helaas bestaat het ‘perfecte’ kerstpakket niet, of toch wel?

Kies dit jaar eens voor het eigen keuzeconcept kerstpakket. Hier zit gegarandeerd alles in om jouw werknemers het perfecte kerstgeschenk te geven. Hoe? Doordat medewerkers hun kerstpakket zelf samen kunnen stellen. Het is belangrijk dat met de kerst iedereen precies krijgt wat ze willen krijgen. Jouw collega’s kunnen kiezen uit een erg ruim assortiment met daarin veel food producten, maar ook erg veel aanbod van non-food artikelen, zoals een fondue.

Met het eigen keuzeconcept kan jouw personeel met hun persoonlijke code inloggen. Zij kiezen dan, aan de hand van het opgestelde budget, de cadeautjes waar zij gelukkig van worden met kerst. Het budget is gemaskeerd door middel van een puntensysteem, omdat uw werknemers dan niet kunnen zien hoeveel euro er te besteden is. In de webwinkel bestaat er een keuze uit een ontzettend ruime keuze uit leuke, handige of luxe producten.

Een medewerker van Kerstpakket Online NL legt uit hoe dit in zijn werking gaat. “Wij maken een webshop speciaal voor jouw bedrijf. Hierin worden de kleuren en het logo van jouw bedrijf in de webwinkel weergegeven. Hierdoor is deze webshop gelijk te herkennen, en krijgen de werknemers een vertrouwd gevoel. Ook is er een mogelijkheid om zelf een welkomsttekst te schrijven’’. Door het personeel de touwen in handen geven, worden er zeer positieve reacties ontvangen op deze kerstpakketten. Dit merken ze zowel bij Kerspakkettenidee als bij Kerstpakket Online.

Daarnaast is het als werkgever en zakenrelatie natuurlijk ook leuk wanneer de gegeven geschenken, goed worden ontvangen.

Kerst tijdens een pandemie mogelijk maken

Dus, voor alle inspanningen van je personeel tijdens de pandemie, zijn er verschillende opties om ze te bedanken voor deze kerst. Het aanbieden van online activiteiten, het uitdelen van kerstcadeaus aan medewerkers of je werknemers bedanken met een persoonlijk bedankje. Maar het vieren van Kerst dit jaar voelt toch wel anders dan andere jaren.

Medewerkers van Kerstpakketten Idee en Kerstpakket Online weten dat de kerstpakketten die vorig jaar goed presteerden, te maken hebben met het gezellig samen thuis zijn. Denk dan aan een kerstpakket met een lekkere fles wijn of heerlijke borrelhapjes. Als je toch thuis bent, is het appeltaart kerstpakket misschien wel iets voor jou. Er is niks leukers dan bakken met je partner of kinderen, toch?

Dit soort thema kerstpakketten kun je mooi combineren met een leuke online activiteit. Het is erg gezellig om met kerst samen met je collega’s tijdens een video-call een appeltaart te bakken. Met elk budget kun je een gezellige activiteit combineren met een bijpassend kerstpakket voor optimaal plezier.

Je kunt kerstpakketten ook combineren met persoonlijke boodschappen. Werknemers waarderen het enorm als er een persoonlijk bericht in hun kerstpakket zit. Dit geeft namelijk het gevoel dat ze gezien en gehoord worden op de werkvloer. Daarnaast zijn

traditionele kerstgeschenken al jaren erg populair, maar ze kunnen er ook wat onpersoonlijk uitzien. Dit komt doordat je als medewerker een kerstpakket kunt ontvangen met artikelen die je niet gebruikt. Het keuzeconcept is dus een goede oplossing voor het geven van hét perfecte kerstcadeautje.

Wil jij meer informatie rondom de belastingen en fiscus bij het afnemen van kerstpakketten? Hier lees je er meer over: https://www.kerstpakketwebshop.nl/kerstpakket/overig/belasting-en-fiscus/

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)