Mooiste kerstversiering Purmer Noord

Algemeen
Er zijn prijzen voor de mooist versierde straat of het blok en voor het woonhuis of de voortuin.
Er zijn prijzen voor de mooist versierde straat of het blok en voor het woonhuis of de voortuin. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Wijkkerngroep Purmer Noord organiseert evenals vorig jaar een wedstrijd wie in de buurt de mooiste kerstversiering heeft.

Er zijn twee categorieën: de mooiste straat of het mooiste blok (minimaal vier woningen aan elkaar geschakeld) en het mooist versierde woonhuis of voortuin.

De kerstversieringswedstrijd is vorig jaar in de plaats gekomen van de verkiezing van mooiste straat van Purmer Noord. Na afloop van de eerste kerstwedstrijd maakte de wijkkerngroep bekend dat deze een vervolg krijgt. Voor de winnende straat/blok en woonhuis/voortuin zijn cadeaubonnen van Gamma te winnen. Er zijn drie individuele prijzen, van € 100,-, € 75,- en € 50,-. De winnende straat of blok ontvangt een bon ter waarde van € 150,-.

Bewoners van de wijk die het leuk vinden om mee te doen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kerngroeppurmernoord.nl Na de aanmelding trekken leden van de kerngroep erop uit om te inventariseren welke huizen, straten en blokken in aanmerking komen voor een van de Gamma-bonnen.