‘Wandelen door centrum en Weidevenne met Spurd

Algemeen
Lekker samen wandelen met Spurd.
Lekker samen wandelen met Spurd. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Voor 55-plussers heeft Spurd een leuke wandelroute van ongeveer vijf kilometer samengesteld. De wandeling door het centrum en Weidevenne is woensdagochtend 2 februari en begint vanaf de parkeerplaats bij station Purmerend. Onderweg is er een kennismaking met twee beweegactiviteiten. De wandeling in rustig tempo is bedoeld voor wie zonder rollator of wandelstok kan lopen. Medewerksters van Spurd begeleiden als gidsen de groep wandelaars.

Gezelligheid staat voor Spurd voorop. De wandelaars vertrekken vanaf het parkeerterrein aan de kant van het stadhuis bij NS-station Purmerend. Spurd adviseert makkelijk zittende schoenen en kleding waarin het lekker bewegen is. De groepswandeling bevordert ontmoetingen en samen wandelen in de frisse lucht geeft plezier. Tijdens de wandeling kan men genieten van de verrassende omgeving. De wandeltocht begint 09.15 uur en rond 12.30 uur is de groep weer terug op het parkeerterrein. De opzet van de wandeling en de beweegactiviteiten zijn coronaproof. 

Extra

Onderweg zijn er twee speciale beweegactiviteiten, meedoen is niet verplicht. Tijdens een van de kennismakingstops krijgen de wandelaars een kopje koffie of thee en iets lekkers aangeboden. 

Voor vertrek betalen de wandelaars op het parkeerterrein zes euro voor de gidsen van de wandeltocht, koffie/thee met iets lekkers en de beweegactiviteiten. Betaling bij voorkeur per PIN, maar mag ook gepast contant.

Aanmelden verplicht

Spurd wil vooraf weten hoeveel wandelaars gaan komen, daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden voor woensdag 2 februari kan via een e-mail naar info@spurd.nl of telefonisch maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur via 0299 - 418100. Aanmelden kan met vermelding van naam (en eventuele wandelgenoot) en telefoonnummer.