Operettevereniging P&O start repetities My Fair Lady

Algemeen
My Fair Lady is een van de bekendste musicals.
My Fair Lady is een van de bekendste musicals. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Operettevereniging Purmerend & Omstreken is begonnen met de repetities voor de musical My Fair Lady. Deze staat in november van dit jaar in theater de Purmaryn op het programma.

Op de eerste repetitieavond meldden zich 7 enthousiaste nieuwe leden. Onder hen zangers en zangeressen die onlangs als projectlid hebben deelgenomen aan het jubileumconcert Purmer Proms. De plezierige sfeer binnen P&O spreekt hen erg aan en ook de kwaliteit van musiceren.

Om nog meer muziekliefhebbers de gelegenheid te geven kennis te komen maken met deze vereniging, wordt donderdag 24 februari 2022 een open repetitie gehouden in ‘t Stamhuis aan de Kerkstraat in Purmerend. Zangers en zangeressen die van musical houden en daar graag eens aan zouden willen deelnemen, zijn van harte welkom om deze repetitie bij te wonen. De aanvang is 19.30 uur.

Indien 24 februari niet schikt, bijvoorbeeld vanwege de krokusvakantie, is er nog een mogelijkheid op donderdag 3 maart. Ook dan vanaf 19.30 uur in ‘t Stamhuis. Stuur voor meer informatie een e-mail naar operette@outlook.com of telefonisch contact opnemen met voorzitter Peter Knook. Zijn nummer is 0299 76 70 02.