Gemeentemagazine als slot fusietraject Purmerend-Beemster

Algemeen
Nancy Bakker van "Bij Moeders' krijgt de eer om het magazine als eerste te krijgen.
Nancy Bakker van "Bij Moeders' krijgt de eer om het magazine als eerste te krijgen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Op woensdag 25 mei overhandigt burgemeester Don Bijl een exemplaar van het gemeentemagazine aan Nancy Bakker, eigenaresse van ‘Bij Moeders’ in Middenbeemster. Zij is één van de vier geïnterviewde maatschappelijke organisaties die in het magazine haar verhaal vertelt in de serie ‘inwoners maken de gemeente mooier’.

Met de overhandiging van het magazine is het fusietraject symbolisch afgesloten. “Ik ben bijzonder trots en enthousiast dat alles gemoedelijk en voorspoedig is verlopen. De eerste maanden van de nieuwe gemeente Purmerend zijn inmiddels ook een feit. Het is heel begrijpelijk dat sommige inwoners nog moeten wennen aan de nieuwe gemeente. Dit heeft tijd nodig. Vol vertrouwen zie ik de toekomst van onze mooie gemeente tegemoet”, reageert burgemeester Don Bijl.

Het magazine vormt een mooi totaaloverzicht van relevante en praktische informatie over de nieuwe gemeente Purmerend, zoals de nieuwe gemeentelijke indeling, het fusieproces, de nieuwe raad en het college, een overzicht van de wijkmanagers en meer!. Het magazine betreft een eenmalige uitgave en kan opgehaald worden op dertig locaties in gemeente Purmerend. Het magazine ligt onder meer bij de vestigingen van Bibliotheek Waterland, bij het Dijklander Ziekenhuis en het stadhuis.