Maddy Piet opent hondentrimsalon

Algemeen
Maddy voor haar hondentrimsalon aan het Slotplein.
Maddy voor haar hondentrimsalon aan het Slotplein. (Foto: aangeleverd)

Na het afronden van school, wist Maddy niet direct wat ze wilde gaan doen, totdat ze in aanraking kwam met het trimmen van honden. Ze volgde hierin een opleiding. In de garage van haar opa en oma kreeg ze de kans om van haar passie haar beroep te maken. Het werkt beviel haar erg goed, dus op de achtergrond was er altijd die droom om een “echt” pand te betrekken en daar de Trimsalon verder uit te breiden.

PURMEREND - Het is een echte ondernemersfamilie, de familie Piet. Ook dochter Maddy slaat haar vleugels nu uit, en kreeg op 31 maart van dit jaar de sleutel van haar nieuwe locatie, waar ze een hondentrimsalon opent.

Die droom komt nu uit en begin april is ze gestart met een flinke verbouwing. Maddy’s Trimboutique is inmiddels geopend aan het Slotplein 6 in Purmerend. De salon is 5 dagen in de week open; op zondag en dinsdag is de zaak gesloten. Ook de woensdagavond behoort tot de mogelijkheden.

Leken denken vaak dat het enkel om knippen van de haardos gaat, maar er komt veel meer bij kijken: “Scheren, knippen, effileren, plukken, wassen, ontwollen, drogen , nagels knippen, teken verwijderen, vlooien behandeling etc. “Eigenlijk doe ik alles waarmee je niet naar de dierenarts hoeft”, Aldus Maddy. 

De ambitie ligt vooral in het uitbreiden en nog verder opdoen van kennis en kunde. Als alles goed loopt, zou ze dolgraag stagiaires omarmen die ze de fijne kneepjes van het vak kan bijbrengen. Maddy heeft een website, www.maddystrimboutique.nl , maar ook op social media is zij goed te vinden.

Maddy Piet voor haar salon aan het Slotplein.