NKT Summerschool: vier dagen theatermaken

Algemeen
In vier dagen werken de kinderen toe naar een heuse voorstelling.
In vier dagen werken de kinderen toe naar een heuse voorstelling. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het NKT presenteert deze zomer maar liefst twee keer SummerSchool. Hierin wordt in vier dagen toegewerkt naar een echte voorstelling, waar ouders, vrienden en vriendinnen naar mogen komen kijken

Tijdens de SummerSchooldagen krijgen deelnemende theaterdieren verschillende theaterlessen van ervaren, professionele en enthousiaste docenten van het NKT. Tim Schuitvlot van den Hout, Leanne Lena, Anne Reijnoudt, Milou Zuurveld en Naomi Vis zorgen voor de zang-, dans- en spellessen. De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren. Iedereen tussen de 10 en 21 jaar kan meedoen. 

Dit jaar biedt het NKT twee keer SummerSchool in de eerste twee weken van de zomervakantie. De eerste week vindt van maandag 18 t/m donderdag 21 juli plaats, de tweede van maandag 25 t/m donderdag 28 juli. 

Op maandag en dinsdag heb je les van 09.30 tot 16.00 uur en op woensdag van 09.30 tot 12.30 uur. Op donderdag duurt de lesdag van 09.30 tot 21.00 uur. Alle dagen zijn inclusief lunch en op donderdag wordt ook voor het avondeten gezorgd. Die avond geven de leerlingen een eindpresentatie in de NKT Theaterschool. Deze is gratis toegankelijk. De kosten bedragen € 185,- per week.

Reserveren is tot 8 juli mogelijk via www.nkt.nl/summerschool