Kwetsbare doelgroep profiteert van opbrengst haringparty Vrienden voor Purmerend

Algemeen
Kenny B, hier tussen het publiek, zorgde voor een extra feestelijk tintje.
Kenny B, hier tussen het publiek, zorgde voor een extra feestelijk tintje. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - De jaarlijkse Haringparty van de Vrienden voor Purmerend lokte zo’n 300 feestelijk geklede belangstellenden naar Fort Benoorden Purmerend, de thuisbasis van Wijnimport J. Bart in Kwadijk. Zij genoten in de volle zon van een geweldig feestje met zanger Kenny B en het Zo Gospel Choir uit Amsterdam als gangmakers. 

Hans van Gelder, die de party namens Vrienden voor Purmerend organiseert, sprak na afloop van een bijzonder geslaagd evenement. “De locatie is natuurlijk geweldig, de zon scheen de hele dag en iedereen was in de stemming”, aldus Van Gelder.

Respectabel bedrag

De aanwezigen mogen dan terug kunnen kijken op een goed feest, de groep kwetsbaren in Purmerend en Beemster (degenen die het niet zo breed hebben en ouderen) kan zich dankzij de haringproeverij verheugen op meer activiteiten vanuit de Stichting Vrienden voor Purmerend (SVP). Zoveel werd wel duidelijk na afloop van de Haringparty. Hans van Gelder: “We weten nog niet precies wat er onderaan de streep overblijft, maar het zal zeker een respectabel bedrag zijn.”

De eerstvolgende activiteit van Vrienden voor Purmerend is de Haring On Tour. Van 4 tot en met 8 juli worden bij in totaal 9 zorgcentra haringen afgeleverd.

Deze dames begrepen het kledingadvies als geen ander.
Het fantastische Zo Gospel Choir.