De ondertekening van het contract. Van links naar rechts: Rob Schulte (De Penningmaster), Simon Butter (voorzitter FC Purmerend) en Hanneke Singels (penningmeester).
De ondertekening van het contract. Van links naar rechts: Rob Schulte (De Penningmaster), Simon Butter (voorzitter FC Purmerend) en Hanneke Singels (penningmeester). (Foto: aangeleverd)

PenningMaster int contributie FC Purmerend

Algemeen

PURMEREND - Voetbalvereniging FC Purmerend en De PenningMaster hebben als eerste partners een samenwerkingsovereenkomst getekend. De achtergrond is dat het belang van een goede ledenadministratie en de daarbij horende contributie voor elke vereniging essentieel is.

FC Purmerend was op zoek naar een nieuwe partner voor het innen van de contributie en kwam in contact met De PenningMaster, een bedrijf dat zich bezig houdt met het innen van contributies voor verenigingen. De PenningMaster werkt op een sociaal verantwoordelijke manier, iets wat FC Purmerend ook naar haar leden wil uitstralen. “De mogelijkheden om gespreid te betalen en een correcte manier omgaan met de leden met betrekking tot de inning van contributie is een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij zijn blij dat De PenningMaster deze wijze van ontzorgen kan bieden”, zegt voorzitter Simon Butter.

Vanaf komend seizoen

Vanaf het seizoen 2022/2023 zal De PenningMaster de inning van de contributie gaan verzorgen voor FC Purmerend. Er zijn goede afspraken gemaakt. Alle leden ontvangen voorafgaand aan elk seizoen een welkomstmail met uitleg hoe de inning gaat verlopen. Butter: “Natuurlijk zullen we regelmatig in de nieuwsbrieven en socials aandacht besteden.”

Iedereen weet dat het steeds moeilijker wordt om goede vrijwilligers te vinden binnen de sportclubs in Nederland en zeker de functie van penningmeester is vaak moeilijk te vervullen. Dat is de reden dat NIB Group begonnen is om de clubs de helpende hand toe te steken en speciaal voor alle sportclubs en verenigingen in Nederland gestart is met De PenningMaster.

Hoog percentage

Rob Schulte van NIB Group en onder meer bezig met het nieuwe initiatief: “Wij ontzorgen de club van A tot Z door het innen van de contributiegelden volledig online te verzorgen, met daarnaast ook oog voor de leden die meerdere mogelijkheden hebben om hun contributie in termijnen te betalen. Het mooie van deze samenwerking is een hoog percentage aan inning. Hierdoor kan de club snel over het geld beschikken en dat voorkomt dat de vereniging in liquide problemen komt.”

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Purmerend

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Nationaal Hitteplan vanaf morgen actief, testlocatie beperkt geopend Algemeen 9 aug, 15:46
Afbeelding
Nazomerfeestweek sportief van start met MarktstadWalk en MarktstadRun Algemeen 9 aug, 14:44
Afbeelding
Burgemeester sluit drugswoning in Noordbeemster Algemeen 9 aug, 13:43
Afbeelding
Stond bij jou de zomerpuzzel van Rodi in de krant? Algemeen 9 aug, 09:00
Afbeelding
Kaasmarkt op 10 september decor van boekenmarkt voor goede doel Algemeen 8 aug, 09:58
Afbeelding
Geruchtenstroom draait op volle toeren na arrestatie David Mendes da Silva Algemeen 6 aug, 15:42
Afbeelding
Spitsverkeer heeft veel last van ongeluk op drukke kruising 112-nieuws 5 aug, 16:40
Afbeelding
Vijf tips om thuis snel water te besparen Algemeen 4 aug, 12:51
Afbeelding
Muziek aan de Middenweg is terug op 21 augustus Cultuur 4 aug, 09:00
Afbeelding
In Purmerend groeit bevolking waarschijnlijk met 14,7 procent Algemeen 4 aug, 08:57
Afbeelding
Sasha Romovska verliest tweelingbroer Yevgeniy tijdens oorlog in Oekraïne Algemeen 2 aug, 11:50
Afbeelding
Snel een boodschap doen? Laat je huisdier nooit achter in de auto! Algemeen 2 aug, 11:00
Afbeelding
Wat is er veranderd in de laatste modetrends? Algemeen 2 aug, 09:23
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Purmerend

Op Rodi Purmerend volg je het laatste nieuws uit Purmerend. Rodi Purmerend informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Purmerend

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Purmerend in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief