Winactie

Win tickets voor Strandfestival Zand!

Speel mee
Grote namen treden op tijdens het strandfestival. De line-up is top. Jij kan er op 20 augustus bij zijn.
Grote namen treden op tijdens het strandfestival. De line-up is top. Jij kan er op 20 augustus bij zijn. (Foto: aangeleverd)

Strandfestival Zand wordt sinds 2008 jaarlijks georganiseerd op het strand van Almere. Op zaterdag 20 augustus is het weer zover. De perfecte plek om samen de zomer te vieren! 

Zand is met je voeten in het zand genieten van de top van de Nederlandse muziek, een verfrissende duik in het water nemen en dansen tot de zon onder gaat. Zoals een muzikale stranddag hoort te zijn. Ongedwongen en relaxt. 

De line-up voor dit jaar bestaat uit topmuziek van Nederlandse bodem. Tijdens Strandfestival Zand geven Kraantje Pappie, Snelle, Nick & Simon, Rolf Sanchez, Krezip en Kensington geweldige shows.

Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens Strandfestival Zand. Met dank aan Brunotti kun je de hele dag deelnemen aan SUP-activiteiten en voor de extra zomerse, Caribische vibe kun je op Zand terecht bij de enige echte Latin Lovers stage, gehost door Papi Chulo.

Heb je het zomerse gevoel helemaal te pakken, maar nog geen kaartje voor Zand? Je kunt nu tickets winnen! Vul onderstaand formulier in en maak kans!