Kaasmarkt op 10 september decor van boekenmarkt voor goede doel

Algemeen
Alle soorten boeken zijn welkom.
Alle soorten boeken zijn welkom. (Foto: Pixabay)

PURMEREND - Op zaterdag 10 september organiseert Lionsclub Purmerend Marktstaede – na twee jaar afwezigheid – weer een boekenmarkt in Purmerend. De boekenmarkt vindt plaats op en rond de Kaasmarkt. Alle soorten boeken zijn welkom. Wil je zelf je boekenvoorraad of cd’s verkopen? Er zijn nog kramen beschikbaar.

Het huren van een kraam kost € 35,- per kraam. Meer kramen huren is mogelijk. De markt duurt van 08.00 uur tot 17.00 uur. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst van de kramenverhuur naar een goed doel, dit jaar is dat onder andere Stichting Welzijn Wonen Plus.

Heb je interesse om op een voordelige maar vooral ook sympathieke manier van uw uitgelezen boeken en ‘grijs’ gedraaide cd’s af te komen? Neem dan contact op met Bert Bouman: 06 54746000 of Bert Vos, 06 11474539. Ook voor verdere vragen kun je uiteraard met hen contact opnemen.

Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om op die dag een kraam te bemensen, maar wil je toch van je boeken of cd’s af, dan mag je ze afleveren bij Bert Bouman. Zijn adres is Paltrokmolen 23, 1444 GM Purmerend.

De Lionsclub gaat ze dan zelf verkopen. De opbrengst gaat naar het goede doel.