Theaterconcert over Simon & Garfunkel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

KWADIJK - Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park, New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim 10 jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op vervolg? Niels van der Gulik en Frans Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park, op 3 september in de kerk van Kwadijk.

Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische optreden in Central Park en de beslommeringen tijdens het weerzien. Behalve dat Central Park een feelgood concert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart in New York en 50 Ways To Leave Your Lover. 

Zang: Niels van der Gulik. Zang/Gitaar: Frank Kooijman. Percussie: Richard Heijerman. Teksten: Niels van der Gulik. Regie:Eva Bauknecht.

Kerk Kwadijk, Kwadijk 87 in Kwadijk. Zaterdag 3 september 2022. Aanvang 20.15 uur. Deuren open om 19.45 uur Kaarten € 19,50 Vrienden van de Kerk Kwadijk, € 2,00 korting per kaartje met een maximum van 2 kaarten. 

Kaarten

Bestellen en reserveren via info@kerkkwadijk.nl. Zij ontvangen graag per mail uw naam voor de reservering, mailadres, uw mobiele telefoonnummer en het aantal kaarten dat u wilt reserveren. U ontvangt van hen een tikkie voor de betaling, na betaling is uw reservering definitief.