Inspirerende Cursusmarkt bij Cultuurhuis Wherelant

Algemeen
Cultuurhuis Wherelant heeft een groot variëteit aan cursussen.
Cultuurhuis Wherelant heeft een groot variëteit aan cursussen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Zondag 4 september organiseert Cultuurhuis Wherelant van 13.00 tot 16.00 uur een inspirerende en gezellige Cursusmarkt als start van het nieuwe cursusseizoen. Maak op een ongedwongen manier kennis met de nieuwe cursussen en de docenten, ga zelf aan de slag in een van de ateliers en bekijk alvast wat ook jij kan maken dit jaar. Je kan je zelfs ter plekke inschrijven voor een cursus of workshop die starten vanaf half september.

Zondag 4 september

Zeker voor die mensen die dit najaar zin hebben in een creatieve cursus of het leren van een ambacht is het de moeite waard om langs te komen. Je vindt op deze dag allerlei marktkramen waar docenten uitleg geven over hun cursus of workshop en hun passie. Je kan werk bekijken (en soms zelfs kopen) en praten met cursisten die je zijn voorgegaan. Ondertussen kun je nog genieten van live muziek en een hapje en een drankje. 

Voor iedereen

Cultuurhuis Wherelant heeft ook dit seizoen weer een mooi aanbod aan cursussen en workshops voor echt iedereen, of je nu beginner bent of gevorderd, jong of oud. Zo is er speciaal voor kinderen bijvoorbeeld de Kinderkunstacademie. 

Groot aanbod

De teken-, schilder- en beeldhouwcursussen zijn bij velen al bekend. Maar er is nog veel meer. Je kunt ook dansen, theater spelen, etsen, edelsmeden, fotograferen, dichten of werken met glas. Wil je gewoon wat meer weten over kunst? Volg dan één van de boeiende cursussen kunstgeschiedenis. Je kunt het hele aanbod nu al bekijken op de website, hier vind je ook meer informatie per cursus of workshop en alle data. Ook kun je je hier direct inschrijven; wacht niet te lang want er is per cursus een beperkt aantal cursusplaatsen. 

Praktische informatie

Iedereen is welkom tijdens de Cursusmarkt, dus neem je kinderen, buren, vrienden en bekenden mee voor een gezellige middag bij Wherelant. Op zondag 4 september openen om 13.00 uur de deuren. Om 16.00 is het afgelopen. De toegang is gratis. Je vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend, hier is voldoende gratis parkeergelegenheid voor fiets en auto. 

Aanbod op website

Nu alvast oriënteren op een cursus of workshop bij Wherelant die starten vanaf half september? 

Kijk dan op www.wherelant.nl/cursussen


Volop inspiratie op de cursusmarkt. (Foto: aangeleverd)

Ruim aanbod ook voor kinderen.