Inner Wheel organiseert Dress Red Day-High tea

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - Op donderdag 29 september organiseert Inner Wheel Purmerend, voor het tweede jaar samen met de andere Inner Wheel clubs uit Noord Holland, een High Tea in Hotel Van der Valk A7 Hoorn en nodigt een ieder uit hieraan mee te doen. De opbrengst is bestemd voor stichting ‘Hart voor Vrouwen’, wat zal worden gebruikt voor onderzoek naar het functioneren van het vrouwenhart in combinatie met borstkanker. http://www.hartvoorvrouwen.nl/

In januari 2021 is Inner Wheel Nederland het nationale serviceproject ten bate van de stichting ‘Hart voor Vrouwen’ gestart voor de duur van drie jaar. Dat is hard nodig, want nog altijd overlijden er meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten en is het doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Boven borstkanker en verkeersongevallen. https://www.innerwheel.nl/hart-voor-vrouwen/

Om aandacht te besteden aan hoe we het belangrijkste orgaan van ons lichaam gezond kunnen houden is het wereldwijd iedere 29e september van het jaar ‘Wereld Hart Dag’ (World Heart Day). Daarnaast is op deze dag  ‘Dress Red Day’ in het leven geroepen door de Nederlandse Hartstichting met als doel specifiek aandacht te vragen voor het vrouwenhart. 

Door op Dress Red Day rode kleding te dragen en alle activiteiten een rood tintje te geven kleurt de dag harten-rood en verbindt het elkaar onderling. Afgelopen jaar was de high tea onvergetelijk en een groot succes, en de organisatie heeft er ook dit jaar weer alles aan gedaan om het minimaal weer een zelfde succes te laten worden.

De high tea in Van der Valk Hoorn start om 15.15 uur en de kosten zijn €37,50, waarvan €10,00 naar stichting Hart voor Vrouwen gaat. Schuif aan bij de high tea en schrijf je in bij Hartenvrouw Debby Albers. Dat kan door een a-mail te sturen aan iwnl.d58.vp@gmail.com Op die manier steun je een prachtig doel.