Powervrouwen Wij | Allemaal schitteren op de catwalk

Algemeen
Op 1 oktober staan 15 powervrouwen vol in de schijnwerpers in de Lutherse kerk aan de Hoogstraat.
Op 1 oktober staan 15 powervrouwen vol in de schijnwerpers in de Lutherse kerk aan de Hoogstraat. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Inloophuis Wij | Allemaal organiseert op zaterdag 1 oktober de modeshow Powervrouwen in de Lutherse kerk aan de Hoogstraat 18 in Purmerend. Aanvang 19.00 uur, de deuren gaan om 18.30 uur open. 15 vrouwen die te maken hadden met kanker of nog steeds ziek zijn zullen om en om over de catwalk lopen.   

In 2019, voor de coronapandemie, werd de laatste modeshow vanuit Wij | Allemaal georganiseerd. Destijds werd de show gelopen door 16 vrouwen. Om goed beslagen ten ijs te komen oefenden ze vooraf in het inloophuis aan de Burg. D. Kooimanweg. Het gevolg was dat 16 dames als goed geoefende modellen de aanwezige bezoekers en zichzelf positief verbaasden.

Dat zal op 1 oktober in de Lutherse kerk niet anders zijn. De kaartverkoop voor ‘Powervrouwen’ is gestart . Kaarten a € 17,50 (graag contant betalen) zijn te verkrijgen bij het Inloophuis Wij | Allemaal, Burg. Kooimanweg 11-13 in Purmerend.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je deze mooie avond niet missen, koop dan snel een kaart. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het inloophuis.