Marcel Kapteijn & The Raindogs zaterdag in Zaandam

Algemeen
Marcel Kapteijn (midden) en The Raindogs Nico Dobber en Sander Schuurman.
Marcel Kapteijn (midden) en The Raindogs Nico Dobber en Sander Schuurman. (Foto: Anneke Beumer)

ZAANDAM/PURMEREND - Na een succesvol concert in 2021 keren Marcel Kapteijn & The Raindogs terug naar de Bullekerk  in Zaandam. Op zaterdag 1 oktober vanaf 20.00 uur brengen ze hun mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door de interactie met publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Deze muzikale mannen zoeken altijd naar bijzondere en briljante plekjes. Vandaar dat de keuze ook deze keer op de Bullekerk is gevallen. Deze bijzondere kerk met een prachtig orgel en een oneindige akoestische galm, is de uitgelezen locatie om het publiek te verwennen met eigen liedjes die je het gevoel geven ze te kennen.

Marcel Kapteijn (bekend van Ten Sharp met de wereldhit ‘You’) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd Driftwood heeft hij in het najaar van 2016 het album The Man I Am uitgebracht en in 2019 het album Magnolia waarbij Boelo Klat de prachtige piano composities voor zijn rekening nam. Tussendoor in 2018 ook nog het kerstalbum Ding Dong Days uitgebracht en momenteel een aantal nieuwe singels + EP waarvan het prachtige Muddy waters de meest recente is.

Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee en laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs Sander Schuurman op gitaar en zang en Nico Dobber op percussie en gitaar vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving. Geen optreden van het trio is hetzelfde en het is altijd weer een verrassing.

Kaarten à € 15,- zijn te reserveren via www.bullekerk.nl De zaal gaat zaterdag om 19.00 uur open.