Themabijeenkomst Stichting Luctus met presentatie Humanitas

Algemeen
Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken.
Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Stichting Luctus houdt zondag 9 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een huiskamerbijeenkomst inclusief  een presentatie van Humanitas. Spreker  in Purmerend. Plaats van handeling is de zaal van Clup Welzijn in Heel Europa aan de Genualaan 48 in Weidevenne. Spreker is Emelieke Nederlof.

Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding faciliteert Stichting Luctus bijeenkomsten waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.

Inlopen vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Er wordt wel een bijdrage gevraagd voor koffie en thee. Inlopen vanaf 13.30 uur. De ingang van de locatie is om de hoek van Heel Europa, aan de zijde van de waterkant. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie via info@stichtingluctus.nl