Taborkerk en Leger des Heils slaan handen ineen met kledingwinkel

Algemeen
De Taborkerk is voortaan elke donderdag van 10.00 tot 15.00 uur decor van een vintage kledingwinkel in combinatie met contact maken.
De Taborkerk is voortaan elke donderdag van 10.00 tot 15.00 uur decor van een vintage kledingwinkel in combinatie met contact maken. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De Taborkerk in Purmerend en het Leger des Heils beginnen vanaf donderdag 6 samen een winkel met mooie vintage kleding. Vanaf die dag is iedereen van 10.00 tot 15.00 uur welkom om te komen neuzen en te kijken of er in de rekken iets voor je bij is. Daarnaast kan men genieten van een kop koffie en is er volop ruimte voor verbinding en contact.

De Taborkerk en het Leger des Heils zijn blij met de unieke samenwerking. Het idee van een kledingwinkel in combinatie met het samen komen en contact maken kan onmogelijk los gezien worden van de sociaal maatschappelijke problematiek waar veel mensen zich momenteel in bevinden door uit de pan rijzende energieprijzen, veel te dure boodschappen en een torenhoge inflatie.