Kracht spatte ervan af bij modeshow Wij Allemaal

Algemeen
Deze Powervrouwen maakten de modeshow.
Deze Powervrouwen maakten de modeshow. (Foto: Anneke Beumer)

PURMEREND - Wat was het een mooie en bijzondere avond. Afgelopen zaterdag organiseerde inloophuis Wij Allemaal in het kader van de borstkankermaand de tweejaarlijkse modeshow in de Lutherse Kerk aan de Hoogstraat in Purmerend. Het centrum voor leven met en na kanker had dit keer als thema gekozen voor Powervrouwen.

Het resultaat was dat 15 modellen, gasten van het inloophuis en (ex) kankerpatiënten, schitterden op de catwalk. Het was een avond met een lach en een traan. Naast een mooie show, prachtige kleding en passende muziek was er ook aandacht voor wat kanker met je doet. Kanker raakt niet alleen jezelf maar ook de dierbaren om je heen en ook hier was aandacht voor. 

Familie en vrienden, die tijdens het ziek zijn een grote steun zijn geweest, werden tijdens de finale verrast met een roos en extra in het zonnetje gezet met het lied Hero.

“De modellen hebben genoten, ze hebben echt kunnen laten zien dat ze ondanks hun ziekte en alle gevolgen daarvan nog steeds heel trots kunnen zijn op hun lichaam en kracht. Echte Powervrouwen dus”, vertelt een enthousiaste en ook trotse Wendy Kok van Wij Allemaal.

“Wij zijn dankbaar voor alle medewerking die we hebben gekregen van ondernemers, sponsoren en vrijwilligers. Zonder deze ondersteuning is dit prachtige evenement niet mogelijk.” 

Inloophuis Wij Allemaal is op werkdagen open van 09.30 tot 13.00uur en ben je altijd welkom zonder afspraak voor een kopje koffie of thee. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden zoals fysieke & psychosociale begeleiding, creatieve & ontspannende workshops, inloopspreekuren en lotgenoten activiteiten.

Dus kom gerust langs en kijk samen met één van de vrijwilligers wat het inloophuis voor jou kan betekenen. Voor meer informatie kijk op de website www.wij-allemaal.nl