Jeroen Adolfs nieuwe voorzitter Wereldwinkel Purmerend

Algemeen
De eerste plichtpleging van Jeroen Adolfs was de overhandiging van een magazine over een halve eeuw Wereldwinkel aan Thea de Hilster.
De eerste plichtpleging van Jeroen Adolfs was de overhandiging van een magazine over een halve eeuw Wereldwinkel aan Thea de Hilster. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Jeroen Adolfs is per 1 oktober de nieuwe voorzitter van de Wereldwinkel Purmerend. Hij volgt Frances Heijmans op, die een stapje terug doet, maar wel bestuurslid blijft. Jeroen Adolfs maakt sinds een jaar deel uit van het bestuur van de Wereldwinkel.

In een van de eerste momenten als voorzitter overhandigde Jeroen een exemplaar van een magazine over een halve eeuw Wereldwinkel aan Thea de Hilster, voorzitter van de Dichterskring Waterland. Leden van de dichterskring hebben speciaal voor het jubileum van de Wereldwinkel een gedicht geschreven. Deze gedichten staan in het magazine.

Jeroen over zijn benoeming: “Ik ben vereerd dat ik de rol van voorzitter op me mag nemen en weet dat dankzij Frances de lat voor mij hoog ligt. Zij heeft jarenlang de club vrijwilligers op een uitstekende manier geleid en begeleid. Aan mij de taak om dat, samen met de overige bestuursleden, voort te zetten. Een taak waar ik heel veel zin in heb.”