Kerststukjes maken voor mannen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ZUIDOOSTBEEMSTER - Zaterdag 17 december is het weer zover, dan gaan mannen onder elkaar aan de slag om de mooiste kerststukjes te maken. De enige vrouwen die aanwezig zijn zorgen voor de bediening en enkele jongedames die assisteren bij het maken van een kerststuk.

De deelnemers hebben dit jaar weer al hun creativiteit nodig om het thuisfront te verrassen en te verbazen met een kerststuk waar uiteraard nog weer lang over wordt nagepraat. Binden, snijden, plakken, knippen en schikken. Alles onder het genot van een biertje en het nodige hap- en snackwerk.

De kosten van de workshop bedragen € 22,50 (inclusief koffie, koek, diverse hapjes, begeleiding en uiteraard het materiaal). De drank is voor eigen rekening. Opgave is mogelijk via de site van het Buurthuis waar je je ticket kunt reserveren www.buurthuiszuidoostbeemster.nl/tickets/ Wacht niet te lang met opgeven, want na het succes van de afgelopen jaren zal het snel vol zitten. De deuren gaan op 17 december om 20.00 uur open, waarna we om 20.30 zullen starten met het echte werk. 

Het buurthuis staat aan Middenpad 2 in Zuidoostbeemster. Het telefoonnummer is 0299 42 76 61.