Appartement beschikbaar in woongroep Stichting Villa

Algemeen
De huidige groep van de Villa kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe bewoner of bewoonster.
De huidige groep van de Villa kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe bewoner of bewoonster. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Ben jij een persoon die zich, ondanks lichamelijke beperkingen, niet laat beperken in wensen en dromen? De 7 bewoners van Villa, een prachtig huis aan het Saarland in Weidevenne Purmerend, waar ze hun plek gevonden hebben, of waar hun ouders deze plek hebben gerealiseerd, zijn op zoek naar een geschikte medebewoner of bewoonster. De bewoners zijn Wesley, Linda, Dennis, Nina, Sander, Elise en Yasmin. Ze zijn tussen de 25 en 37 jaar en worden dag en nacht verzorgd door een team begeleiders dat in dienst is van zorgverlener ’s Heerenloo.

De  rolstoeltoegankelijke appartementen zijn riant, hebben een oppervlakte van 56 m2 en hebben een woonkamer, kitchenette, aparte slaap- en badkamer met toilet. “Maar ze zien er allemaal anders uit omdat we ze naar eigen smaak hebben ingericht”, verduidelijkt een van de bewoners. “Als we gezelschap willen, gaan we naar onze gemeenschappelijke woonkamer met aparte keuken en waar we ook zo onze inpandige tuin op het zuiden kunnen inlopen/inrollen.”

En nu komt het mooiste: er is op dit moment 1 appartement vrij. Ben je nieuwsgierig naar de huidige groep bewoners en hun prachtige huis en heb je werk en/of externe dagbesteding, kijk dan op www.stichtingvilla.nl en neem contact op.

De stichting laat weten dat het belangrijk is dat je een WLZ-indicatie levering PGB hebt met minimaal een ZZP4 LG/VG indicatie en dat je de huur van het appartement uit eigen middelen kunt voldoen (inkomsten vanuit Wajong of dienstbetrekking). Als je komt kijken, zorgen de bewoners dat ze erbij zijn. “Dat moet wel, want wij hebben de belangrijkste stem in het aanname proces.”

Contactpersonen zijn Mirjam de Vries, tel. 06 20 89 16 89 en Marla Boendermaker, 06 39 56 27 55.