Til je leiderschap skills naar een hoger niveau met het SAP-budget

Algemeen
Het STAP-budget biedt je de kans om je op werkgebied verder te ontwikkelen.
Het STAP-budget biedt je de kans om je op werkgebied verder te ontwikkelen. (Foto: Pexels)

Heb je altijd al leiderschap ambities gehad en wil je investeren in je eigen leiderschaps skills? Meld je dan aan voor een leiderschapstraining en maak gebruik van het STAP-budget. Zo sta je op carrière gebied niet stil, maar blijf je in ontwikkeling terwijl je je positie op de arbeidsmarkt verbetert. Kom erachter welke training of opleiding je voorkeur heeft en breng je kennis helemaal up-to-date op het gebied van leiderschap. STAP-budget aanvragen

STAP-budget aanvragen

Het STAP-budget aanvragen doe je als volgt: https://www.srm.nl/ontwikkel-je-verder-met-1000-stap-subsidie.html Het STAP-budget is beschikbaar voor iedereen die werkt of werk zoekt en zijn of haar positie op de arbeidsmarkt wil verbeteren. STAP betekent STimulering Arbeidsmarkt Positie en dit budget is vanuit de overheid in het leven geroepen om met een bedrag van 1000 euro per persoon opleidings-, trainings- en cursusmogelijkheden te creëren voor werkenden en werkzoekende. Loop je bijvoorbeeld vast in je huidige werk en zie je het wel zitten om je om te scholen? Dan biedt het STAP-budget je de kans om je op werkgebied verder te ontwikkelen. Ook voor iedereen die een baan zoekt kan deze scholings- en ontwikkelingsmogelijkheid een uitkomst bieden om meer kans te maken bij die ene leuke baan die je interesse heeft. Indien je geïnteresseerd bent om jezelf te ontwikkelen, meld je dan eerst aan bij de gewenste opleiding. Vervolgens kun je je op de eerste maandag van de maand bij het UWV aanmelden om in aanmerking te komen voor de aanvraag van het STAP-budget. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat je snel kunt beginnen met de training. 

Leiderschapstraining

Het kan zijn dat je best tevreden bent met je huidige baan, maar het wel belangrijk vindt om je door te blijven ontwikkelen op werkgebied. Wellicht zijn er bij je huidige werkgever wel doorgroeimogelijkheden? Denk aan een leiderschapspositie met een salarisverhoging en meer persoonlijke uitdagingen. Met een leiderschapstraining  https://www.srm.nl/innovatie-en-leiderschapsopleidingen.html, zoals de Digital Leadership / Innovation van SRM D kun je je positie als leider versterken waardoor je loopbaankansen worden vergroot. Tijdens de training leer je over verschillende aspecten van leiderschap zoals de impact van innovaties op strategisch niveau, procesoptimalisatie, datagebruik en organisatieverandering. Na het volgen van de training ben je er klaar voor om de opgedane kennis te implementeren in de organisatie waar je werkt of om de stap te zetten om zelf je eigen bedrijf te gaan leiden.

Deze publicatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie