Brownies&downieS verhuist van Koemarkt naar Grand Café Heel Europa

Algemeen
Brownies&DownieS verhuist van de Koemarkt naar Heel Europa.
Brownies&DownieS verhuist van de Koemarkt naar Heel Europa. (Foto: RodiMedia/NV)

PURMEREND - De Brownies&downieS-vestiging van Prinsenstichting aan de Koemarkt verhuist vanaf 1 maart 2023 naar Grand Café Heel Europa aan de Genuahaven. Het grand café wordt een Brownies&downieS-restaurant. De teams van beide horeca-locaties worden samengevoegd zodat zij hun krachten kunnen bundelen en het restaurant langer open kan. Tot 1 februari 2023 blijven gasten van harte welkom op beide horeca-locaties.

Vertrouwd team, nieuwe stijl

De nieuwe vestiging van Brownies&downieS gaat 7 dagen per week open. Je kunt er terecht voor een heerlijk ontbijt, gezonde lunch of uitgebreid diner. Maar ook voor high tea’s, lekkers voor bij de koffie, zakelijke evenementen, feesten en partijen. Via een nieuw concept gaat het team de nadruk leggen op huisgemaakte gerechten met lokaal geproduceerde ingrediënten. Cliënten gaan hiermee aan de slag en leren steeds meer over het horecavak. De gasten kunnen genieten van de gerechten in een warm en sfeervol restaurant.

Door de samenvoeging kan het team beter inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en de vraag van gasten om langer open te zijn. De teams van cliënten en hun begeleiders van beide locaties worden samengevoegd, waardoor de bekende gezichten blijven. Dat is prettig voor de gasten en het horeca-team.

Februari dicht

De maand februari zal het team gebruiken voor het aanpassen van de locatie en om getraind te worden in het nieuwe concept. Vanaf 1 maart gaan de deuren open en kan iedereen de nieuwe sfeer en huisgemaakte gerechten komen proeven!