Grote regionale postzegelbeurs in De Inval Purmerend

Algemeen
Verzamelaars kunnen hun hart ophalen bij al het vele filatelistische materiaal.
Verzamelaars kunnen hun hart ophalen bij al het vele filatelistische materiaal. (Foto: Cees Bandt)

PURMEREND - Voor de 53e keer organiseert de Purmerender Postzegel Ruilclub (PPRC) de jaarlijks grootste regionale postzegelbeurs van Noord-Holland. Deze is op zaterdag 4 februari in wijkcentrum De Inval aan het Karekietpark 16 in Purmerend. Aanvang 10.00 uur. De toegang en parkeren zijn gratis.

Postzegels verzamelen? Is dat nog wel interessant en van deze tijd? Nou en of! Het verzamelen zit in ons in het bloed. Of je nu ansichtkaarten, munten of postzegels verzamelt, je hebt maar één doel en dat is juist dat ene ontbrekende object te pakken krijgen. De belangstelling voor het verzamelen van postzegels, is mede door de Coronatijd, sterk gegroeid. Postzegelverzamelaars kunnen hun hart eindelijk weer eens ophalen. Zelf op TikTok bloeien de zegels!

Tevens is er de mogelijkheid om je verzameling te laten taxeren. Er zijn veel handelaren aanwezig met postzegels uit Nederland en vele landen in Europa en daarbuiten, losse postzegels, series, brieven, fdc’s en stockboeken. Er is ook volop gelegenheid om weer eens ouderwets postzegels te ruilen.