Purmerend derde bij verkiezing beste Sligro’s in Nederland

Algemeen
Ten overstaan van medewerkers van Sligro Purmerend krijgt vestigingsdirecteur Nico Molenaar de beker en een dinercheque behorend bij de derde prijs uitgereikt van Kees Kiestra, directeur zelfbedieningsvestigingen van Sligro Nederland.
Ten overstaan van medewerkers van Sligro Purmerend krijgt vestigingsdirecteur Nico Molenaar de beker en een dinercheque behorend bij de derde prijs uitgereikt van Kees Kiestra, directeur zelfbedieningsvestigingen van Sligro Nederland. (Foto: )aangeleverd

PURMEREND - En opnieuw viel Sligro Purmerend in de prijzen bij de jaarlijkse verkiezing van best presterende Sligro’s in Nederland. In de overall verkiezing werd de derde prijs behaald, maar de vestiging van directeur Nico Molenaar eindigde als eerste bij de uitverkiezing van vergelijkbare filialen. Het was de vierde keer prijs in vijf jaar tijd voor Sligro Purmerend. “Een supermooi resultaat”, klonk een trotse Nico Molenaar. 

Twee keer eerste, een keer tweede en nu voor de tweede keer op de derde plaats. Een resultaat op inderdaad apetrots op te zijn. Het geeft wel aan dat Molenaar en zijn medewerkers de zaken prima op orde hebben in de vestiging in Baanstee Noord in Purmerend. Dat heeft niet alleen betrekking op de kwaliteit. Bij Sligro Purmerend gaan ze een stunt of opvallende actie niet uit de weg. Zo kunnen klanten in de aanloop naar Pasen kennismaken met het allergrootste chocolade paasei. Het gevaarte is opvallend tentoon gesteld in de vestiging.