Drukte bij officieel afscheid Eveline Tijmstra

Algemeen
De overeenkomsten tussen Eveline Tijmstra en Thijs Kroese? Ze hebben allebei afscheid genomen van de Purmerendse politiek.
De overeenkomsten tussen Eveline Tijmstra en Thijs Kroese? Ze hebben allebei afscheid genomen van de Purmerendse politiek. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Na ruim 12,5 jaar actief geweest te zijn in de Purmerendse politiek nam Eveline Tijmstra woensdagavond 8 februari officieel afscheid. Velen waren naar P3 gekomen om de scheidend wethouder de hand te schudden en het beste te wensen. Onder de aanwezigen mensen waarmee Eveline Tijmstra jaren heeft samengewerkt aan de ontwikkeling van de stad, het platteland en de regio. 

“Als bestuurder en als mens geloof ik in een samenleving waarin mensen elkaar vertrouwen geven en zich betrokken voelen. Een samenleving waarbij gemeenschapszin, verbinding en hoop het uitgangspunt vormen. Niet jij of ik, maar wij. Zij aan zij. Onze gemeente is prachtig en ik ben trots op de bijdrage die ik heb mogen leveren”, liet Tijmstra weten. Om die reden wilde ze nog een keer het glas heffen en stilstaan bij wat er  samen is bereikt, in een informele sfeer met talentvolle muzikanten.

Lovende woorden waren er van burgemeester Ellen van Selm.
'Ik geloof in een samenleving waarin mensen elkaar vertrouwen geven en zich betrokken voelen.'