Face 2 Face
Face 2 Face (Foto: aangeleverd)

Terug in de tijd met Tribute weekend in P3

vrijdag 7 oktober 2022 20:00 t/m zondag 9 oktober 22:00

PURMEREND - Billy Joel en Elton John Face 2 Face tribute komt op 7 oktober met een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters. Op 8 oktober brengen verschillende bands uit Purmerend een eerbetoon aan Doe Maar. Het weekend wordt afgesloten met Up-tempo Rock ’n Roll van de Herman Brood tribute Yada Yada.

Tribute weekend 7, 8 en 9 oktober

Met “Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel” heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken. Hits als “Your Song”, “She’s Always A Woman”, “I’m Still Standing”, “Uptown Girl” worden gespeeld door Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Guy Harris als Elton John. Geniet op 7 oktober van een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters. 

Doe Maar

Haal je zweetbandjes en buttons uit de kast, kam je haren, recht je schouders en kom op 8 oktober naar P3. Deze avond brengen verschillende bands,The angry young men, One clueless friend, Herb’s excellent adventure en The Adubters, uit Purmerend en omstreken een eerbetoon aan Doe Maar, de populairste popgroep van Nederland ooit.  

Herman Brood Tribute

Op 9 oktober staat Yada Yada de Herman Brood tribute band in P3. Met frontman Stick (ex Wild Romance) is er geen betere tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we teruggaan naar de jaren ’70/’80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.  

Tickets

Datum: 7, 8, 9 oktober. Tickets en informatie: www.P3purmerend.nl

Locatie