Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Workshopweekend bij Cultuurhuis Wherelant Purmerend

zaterdag 10 december 2022 10:00 t/m zondag 11 december 17:00

PURMEREND - Elk tweede weekend van de maand organiseert Cultuurhuis Wherelant kunstzinnige, creatieve workshopweekends waarin ook jij je talent kan ontdekken. Dit jaar nog op 10 en 11 december. Je krijgt les van ervaren docenten in een creatieve en professionele omgeving. Na een inspirerende introductie ga je zelf aan de slag. Iedereen kan meedoen aan deze workshops: als je voor het eerst iets creatiefs gaat doen of juist ter verdieping van je kennis en ervaring.

Tijdens dit workshopweekend staan de volgende workshops gepland: Sieraad maken in zilverklei, speelse kunst, mixed media op canvas of papier, Shibori textielverftechniek, Labyrint in klei maken, Gustav Klimt: landschap & Symbolisme (volgeboekt), Glas in lood (volgeboekt). En een workshop is niet alleen leuk om zelf te volgen, maar ook super om cadeau te doen.

Meer informatie en inschrijven kan via www.wherelant.nl

Je vindt Cultuurhuis Wherelant op de Van IJsendijkstraat 403. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving.

Wil je wel mee doen, maar lukt dat financieel nu jammer genoeg niet? Dan kun je een beroep doen op het Solidariteitsfonds. Meer informatie op www.wherelant.nl/zakelijk/solidariteitsfonds