Ode aan Simon&Garfunkel.
Ode aan Simon&Garfunkel. (Foto: aangeleverd)

Terug naar Central Park met Simon & Garfunkel in de Beemster

zaterdag 3 december 2022 20:15

MIDDENBEEMSTER - Op zaterdag 3 december zullen Niels van der Gulik en Frank Kooijman de sfeer van het legendarische concert “Central Park” van Simon & Garfunkel naar binnen brengen. In de Beemster Keyserkerk brengen zij hun dynamische theaterconcert met mooie verhalen en anekdotes. We gaan terug in de tijd, terug naar 1981.

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg? 

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien. 

Behalve dat “Central Park” The Story of Simon & Garfunkel een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als “Bridge Over Troubled Water”, “Sound of Silence”, “A Heart In New York” en “50 Ways To Leave Your Lover”. Niels van der Gulik: zang, Frank Kooijman: zang en gitaar en Richard Heijerman percussie trekken met dit theaterconcert door het hele land én volle zalen. Zaterdag 3 december nemen zij het publiek mee naar New York, het “Central Park” in de Beemster Keyserkerk!

Beemster Keyserkerk, Middenweg 148, Middenbeemster, aanvang 20:15, kaarten á € 19,50 te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl.