Afbeelding
(Foto: )

Kerstshow Flexibel in De Rijper Eilanden

zondag 17 december 2023 16:00

PURMEREND/DE RIJP - Op 17 december speelt Flexibel op Zondag, de bekende Purmerendse theatergroep voor mensen met een verstandelijke beperking, de magische voorstelling Baantjer in Winterwonderland. Een muzikale kerstvoorstelling met veel stamppot en stampij.

De familie Flexibel gooit alles in de strijd om er een onvergetelijke theatrale ervaring van te maken. Grandioze theatrale acts en weergaloze stunts volgen elkaar in hoog tempo op in deze spectaculaire kerstrevue. Maar Flexibel zou Flexibel niet zijn als er tijdens deze kerstshow niet iets ‘onthutsend boven tafel komt’. Er gaat in ieder geval iets tijdens de kerst mis.

Flexibel op Zondag is de theaterproductiegroep van Cultuurhuis Wherelant. Flexibel maakt en speelt al ruim 25 jaar voorstellingen in de door theatermaker Henriëtte ter Riet ontwikkelde speelstijl ConnActing. Dit is een vorm van acteren waarbij acteurs met en zonder beperking in samenspel met publiek en een spelende regisseur tot magische momenten komen.

Inclusief menu

Dit grootse Flexibel-evenement is inclusief een driegangenmenu, bestaande uit soep, een stamppotbuffet en ijs en koffie toe. Voor de vegetariërs zijn er gebakken champignons. Ook is er gemengde salade en brood. 

De voorstelling wordt gespeeld in Hotel De Rijper Eilanden (Zuiddijk 2A De Rijp). Er zijn twee voorstellingen op één dag. De eerste begint om 16.00 uur en de tweede om 18.00 uur. Na afloop van elke voorstelling is er aansluitend een gezellig diner. Een kaartje voor de voorstelling én het diner kost € 25,00
Kaarten zijn alleen in de voorverkoop te reserveren via de website van Cultuurhuis Wherelant. Reserveren kan tot en met dinsdag 12 december op www.wherelant.nl/kerstshow