De 19-jarige Beemsterlinge Lisa Carmen, 'Popkanjer van NH'.
De 19-jarige Beemsterlinge Lisa Carmen, 'Popkanjer van NH'. (Foto: aangeleverd)

‘Popkanjer’ van NH Lisa Carmen in P3

vrijdag 22 december 2023 22:00

PURMEREND - Op vrijdag 22 december schittert zangeres Lisa Carmen (19), vergezeld door haar live band, op het Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend. De jonge zangeres uit de Beemster wordt gezien als verrassend nieuw talent.

De avond belooft een bijzondere muzikale ervaring te worden in Pop- en Cultuurpodium P3. Ondanks haar jonge leeftijd weet Lisa Carmen het publiek te raken met haar eigen nummer ‘Tijd’, evenals haar persoonlijke interpretaties van bekende artiesten zoals Adele, Billie Joel, Tabitha en Elton John. Op 22 december krijgt het publiek de primeur, wanneer Lisa Carmen voor het eerst haar nieuwe zelfgeschreven nummer ten gehore brengt.

Met eerdere optredens op toonaangevende podia, waaronder het Reuring Festival Purmerend, het Midwinterfeest in De Rijp en Voices in Harmony met het vijftigkoppige Zaans Showorkest, heeft Lisa Carmen haar veelzijdigheid al bewezen. Vorig jaar bracht ze haar zelfgeschreven nummer ‘Tijd’ uit, dat nu te beluisteren is op alle grote streamingdiensten. Dit jaar is Lisa Carmen begonnen aan haar studie aan de Popacademie van ArtEZ Conservatorium Enschede, waar ze haar muzikale talenten verder ontwikkelt.

Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Tijd: 22.00 – 23.15 uur
Tickets: €7,50 via P3: https://www.p3purmerend.nl/programma/muziekcafelisacarmen/

Popkanjer van NH

Recentelijk heeft NH Pop Lisa Carmen gekozen tot ‘Popkanjer’ van Noord-Holland. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Popkanjers-programmeringsregeling van NH Pop en het Cultuurfonds Noord-Holland.

Voor meer informatie over Lisa Carmen: www.lisacarmen.nl of volg haar op Instagram @lisacarmenmusic.