De sopraan Charlotte Houberg.
De sopraan Charlotte Houberg. (Foto: aangeleverd)

Harmonie Crescendo op klassieke toer

zaterdag 18 maart 2023 20:15

PURMEREND - Zaterdagavond 18 maart 2023 geeft Harmonie Crescendo haar Lenteconcert. Gastartiest dit jaar is Charlotte Houberg. Charlotte is een getalenteerde en zeer veelzijdige sopraan, met acteertalent gezien haar deelname aan films. Met het orkest zingt zij werken zoals ‘Stufen’ van Jacob de Haan en ‘Lied aan de maan’ van Dvorak.

Harmonie Crescendo speelt werken als de Suite from the ballet ‘Romeo & Juliet’ van Prokofieff en ‘Armenian Dances’ (part I) van Alfred Reed. Deze en de andere muziekstukken die gespeeld worden, zijn gecomponeerd voor Harmonieorkest of dirigent Wim Klaver heeft ze speciaal voor Harmonie Crescendo gearrangeerd. Hij staat inmiddels al ruim 12 jaar voor het orkest en groeit nog steeds in zijn vak. 

Het belooft een aantrekkelijke avond te worden voor liefhebbers van klassieke muziek. Meer informatie over het concert en over Charlotte Houberg is te vinden op de website van Crescendo: www.crescendo-purmerend.nl 

Kaartverkoop via de kassa van de Purmaryn. Of via de website www.depurmaryn.nl