Rootsriders, beste Marley tribute band ter wereld.
Rootsriders, beste Marley tribute band ter wereld. (Foto: aangeleverd)

Rootsriders in P3 met tribute aan Bob Marley

vrijdag 24 maart 2023 20:30

PURMEREND - Rootsriders, al jaren één van de bekendste Bob Marley tribute bands ter wereld, brengen op 24 maart een tribute aan het iconische album van deze onbetwiste koning van de Reggae, “Catch a fire” dat dit jaar 50 jaar bestaat.

Rootsriders werden ooit opgericht ter herdenking van Bob Marley’s 25e sterfdag en de band is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse live-circuit. Ze bereikten met hun Bob Marley tribute begin 2022 de finale van het succesvolle eerste seizoen van het SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands. Ze gaven dit jaar een uitverkocht concert in de legendarische concertzaal Olympia in Parijs. Met dit optreden voegen de Rootsriders zich bij een zeer exclusief Nederlands gezelschap dat in deze zaal heeft opgetreden.

Op 24 maart brengen ze een tribute aan Bob Marley’s album Catch a fire. Luister naar de zwoele en opzwepende ritmes, sociaal bewogen teksten en een boodschap van universele liefde. Met dit optreden laat de band wederom zien waarom zij in de afgelopen 17 jaar zijn uitgegroeid tot “de beste Marley tribute band ter wereld.” (BBC Radio). 

Meer informatie: www.p3purmerend.nl
Deur open 20.30 uur, aanvang 21.15 uur.
Ticket voorverkoop: € 24,20