Er is van alles te koop.
Er is van alles te koop. (Foto: aangeleverd)

Rommelmarkt Wijkplein Where op laatste zaterdag van maart

zaterdag 25 maart 2023 11:00

PURMEREND - Zaterdag 25 maart is er weer een rommelmarkt in Wijkplein Where, Triton 73. De deuren van de grote zaal gaan om 11.00 uur open en de markt duurt tot 15.00 uur. Alle kramen zijn bezet en liggen weer vol leuke en mooie spullen. Kleding, woonaccessoires, lp’s, en nog heel veel meer.  

Om de markt laagdrempelig te houden is de entree gratis en er is ruim voldoende parkeergelegenheid die ook gratis is. Neem svp wel klein geld mee want pinnen is niet mogelijk. In het restaurant kun je onder het genot van iets lekkers, gezellig even bijkomen en napraten.   

Ook een keer een kraampje huren op de rommelmarkt? Stuur dan een mailtje naar tritonrommelmarkt@gmail.com Helaas zijn er voor deze markt geen kraampjes meer. De eerstvolgende markt is op zaterdag 15 april en ook deze is al volgeboekt.