Eric Borrias vertelt het verhaal van Pinokkio.
Eric Borrias vertelt het verhaal van Pinokkio. (Foto: aangeleverd)

Kindervoorstelling “Pinokkio” in Onder de Linden

zaterdag 1 april 2023 14:30

MIDDENBEEMSTER - Zaterdag 1 april is er met ‘Pinokkio’ weer een leuke 4+ kindervoorstelling in Theater Onder de Linden in Middenbeemster. 

“Maar op dat moment begon de neus van Pinokkio te groeien, wel 20 centimeter!” Pinokkio is de houten hoofdpersoon in een boek van Carlo Collodi. Het boek uit 1883 werd onmiddellijk een succes en in veel talen vertaald.
Op zaterdag 1 april wordt het verhaal van Pinokkio verteld door de beroemde verhalenverteller Eric Borrias. Pinokkio is van hout, hij is geen echte jongen. Eric Borrias maakt zijn versie van Pinokkio, en ook in dit verhaal blijft Pinokkio van hout. “Pinokkio, je bent anders dan andere kinderen, je bent van hout. Maar dat geeft niet, je bent wie je bent.”
Ben je nieuwsgierig hoe dit verhaal gaat? Kijk dan op www.onderdelindenbeemster.nl en bestel snel kaarten voor deze spannende kindervoorstelling.

De voorstelling begint om 14.30 uur. De entree is € 9.00 per persoon.