Lokale bands spelen op het Jongerenpodium.
Lokale bands spelen op het Jongerenpodium. (Foto: aangeleverd)

Seizoensafsluitng Jongerenpodium in Onder de Linden

zaterdag 3 juni 2023 20:30

MIDDENBEEMSTER - Het laatste Jongerenpodium van dit seizoen in Onder de Linden is op 3 juni. Dit concert zal een spetterend einde van een seizoen lang Jongerenpodium met deze keer o.a. optredens van de O.K. Band uit Medemblik en Magnefix uit Zaandam

Betoverende gitaren, stevige bassen, catchy drumriffs en prachtige melodieën. O.K. is een opkomende rockband die is gevormd door een gezamenlijke passie voor muziek. Bij deze band mag je een energieke live act verwachten met bijna alleen maar eigen muziek die ze met passie naar het publiek brengen. De E.P. die in 2023 uitkomt heet ‘Perspective’ is gemaakt om mensen te ondersteunen, te raken en te inspireren. Met Luuk Schaper als gitarist en zanger, Joep Appelman op de drums en Joris Koomen op bas en zang

Magnefix is een jonge classic/hardrockband uit de Zaanstreek. De band is actief sinds 2019 en bestaat uit drums - Niels Buma, Bas - Florens, Twisk Gitaar - Fabian Linders.

Het Jongerenpodium is een evenement waarbij verschillende lokale bandjes zullen optreden en daarbij laagdrempelig podiumervaring op kunnen doen. Zoals altijd zal het een hele gezellige avond worden, dus kom zeker kijken! Kaartjes zijn gratis.

Wil je zelf meedoen? Geef je op via jongerenpodium@onderdelindenbeemster.nl

Onder de Linden is een locatie van NIX18 dus een ID is verplicht!

Deur open: 20.00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Onder de linden Beemster, Middenweg 150