The Returned.
The Returned. (Foto: aangeleverd)

Science fiction van Ada Ozdogan in De Verbeelding

zondag 25 februari 2024 20:30

PURMEREND - Zondagavond 25 februari staat The Returned van regisseur Ada Ozdogan/Theater Rast in Theater De Verbeelding. De voorstelling is een spannend science fiction verhaal over vriendschap, eenzaamheid en het universum.

In snel, filmisch, luchtig en grappig teksttheater delen vier jeugdvrienden een verschrikkelijke herinnering. Masha, Gregory, Janis en Sander verdwenen drie dagen van de radar tijdens een schooltripje naar de kermis, waar zij via een lachspiegelpaleis door buitenaardse wezens naar een andere dimensie werden geleid. Na 25 jaar doofpot is Masha vastberaden de waarheid aan het licht te brengen. Met tegenzin van de vrienden wordt het verleden opgerakeld. Voor haar vorige voorstelling, de Tarantinoesque western GRACE, werd ze genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs 2023.

Theater De Verbeelding - P3, Purmersteenweg 17-19. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) incl. reserveringskosten. Meer info en kaarten: www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234.