Afbeelding
(Foto: Michael Polane)

Kindervoorstelling “De Boekeling” in Onder de Linden

zaterdag 2 maart 2024 14:30

MIDDENBEEMSTER - Zaterdag 2 maart om 14.30 uur is er weer een prachtige kindervoorstelling (leeftijd vanaf 2 jaar) in theater Onder de Linden in Middenbeemster. Deze voorstelling gaat over boeken. Mevrouw Boekeling is gek op boeken. 

Ze heeft een bijzondere stapel boeken die ze met alle kinderen wil delen. Geen boek is hetzelfde. In haar handen komen alle boeken tot leven. Ze veranderen in een auto, een trein, in een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die dansen, kriebelen en giechelen.

Groen is een appel. Geel is de zon op mijn gezicht. Een rode auto rijdt langs: toet, toet! verbaasd blaast de blauwe lucht een zucht ..

Er ontvouwt zich een fantasievolle wereld waarin kinderen mogen meezingen en bewegen. Zwem mee met de vissen en vlieg als de vlinders. Kun je blazen als de wind en druppelen als de regen?
In deze fantasierijke, beeldende voorstelling vertellen alle boeken bij elkaar het verhaal. In een wereld vol verbazing, herkenning en verwondering neemt mevrouw Boekeling je mee op een reis, op zoek naar haar lievelingsboek, op zoek naar haar thuis.

Entree € 9,- pp
Aanvang 14.30 uur. Deur open om 14.00 uur.
Theater Onder de Linden
Middenweg 150, Middenbeemster (naast de Keyzerkerk)

Bestel nu vast kaartjes via www.onderdelindenbeemster.nl