Smells like Nirvana; eerbetoon aan Nirvana.
Smells like Nirvana; eerbetoon aan Nirvana. (Foto: M. de Wit)

Nirvana’s MTV Unplugged ’24 centraal in P3

zaterdag 9 maart 2024 21:15

PURMEREND - Nirvana’s MTV Unplugged concert behoort tot de meest succesvolle werken van de band. Smell’s like Nirvana brengt op 9 maart een eerbetoon aan dit concert in P3.

MTV Unplugged is het livealbum dat zeven maanden na de zelfmoord van Curt Cobain uitkwam en bevat de opnamen van de akoestische set die ze eerder speelden in de Sony Music Studios. Dit album won een Grammy en behoort tot de meest succesvolle werken van de band.

Nu brengt Smells Like Nirvana dit meeslepende optreden tot leven in een intiem “MTV Unplugged” setting. De band bestaat uit een cellist, twee gitaristen, een bassist, een percussionist en zelfs een accordeonist, die gezamenlijk de prachtige nummers als “Something in the Way,” “Oh Me,” en “About a Girl” vertolken.

Smells Like Nirvana biedt meer dan alleen muziek; verwacht een meeslepend verhaal over het rauwe, tragische traject van een jonge band uit Aberdeen, Amerika, die uitgroeit tot het icoon dat Nirvana vandaag is. 

Het unieke zitconcert vindt plaats op 9 maart, dus mis deze kans niet om Nirvana’s akoestische meesterwerk op een bijzondere manier te ervaren.

Aanvang: 21.15 uur. Einde: 01:00 uur. Prijs: € 16,70

Meer informatie www.p3purmerend.nl