Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Creatieve workshops van een dag bij Wherelant

zaterdag 13 april 2024 10:00 tot zondag 14 april 17:00

PURMEREND - Op zaterdag 13 en zondag 14 april zijn er weer een heel weekend lang creatieve workshops voor volwassenen bij Cultuurhuis Wherelant.

Het kriebelt al een tijdje, je wilt iets creatiefs doen… maar wát dan? En waar haal je de tijd vandaan? In april en mei zijn er bij Cultuurhuis Wherelant weer actieve workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Kinderen vanaf 14 jaar zijn, samen met een begeleider (vader, moeder, opa, oma etc.) ook welkom. Je kun een dag(deel) creatief bezig zijn, je techniek verbeteren of juist iets heel nieuws uitproberen. Onder begeleiding van een kunstenaar uit het vak heb je een inspirende dag en ga je met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis.

Op zaterdag 10 april kun je bijvoorbeeld kennismaken met zeefdrukken op stof. Je maakt eerst je eigen ontwerp en print dat met behulp van verf en een zeefdrukraam op een tas of je zelf meebrachte hoody of jurk. Een hele andere vorm van kunst maken is 3D illustreren en collages maken. Ga helemaal los en creeer je eigen fantasiewereld op bijvoorbeeld een mooie set kaarten. Werk je liever helemaal driedimensionaal dan kun je ook leren dierboetseren (halve dag). Op zondag 14 april kun leren hoe je met materialen uit de natuur prachtige inkten maakt en hoe je die vervolgens verwerkt tot een aquarelschildering. 

Een workshop van een hele dag kost € 78 en is inclusief een lunch. Een halve dag kost 37 euro.

Meer informatie over deze en andere workshops vind je op: www.wherelant.nl/workshops of bel met 0299-434777.


(Foto: aangeleverd)