Middenweg 54.
Middenweg 54. (Foto: )

Dagje bij de Boer bij Nicolaashoeve Beemster

zondag 14 april 2024 10:00

MIDDENBEEMSTER - Zondag 14 april verwelkomt de familie Konijn je tijdens het Dagje bij de Boer dag aan de Middenweg 54. Er staan leuke activiteiten op het programma. Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Toegang gratis.

In de hypermoderne, duurzame stal kun je een quiz doen waarbij je van alles te weten komt over de dieren en de boerderij. Je kunt ook komen kijken bij de koeien, de kalfjes aaien of ‘koe melken’. Of weten hoe de melkrobot precies werkt, kijk bij de massageborstels of ga proefslapen op de waterbedden van de koeien. Er is een spinnenwiel, waar een schapenvacht wol wordt gesponnen. En je kunt van strobalentouwtjes je eigen duurzame springtouw maken. Ook kun je je uitleven op de traptrekkers, lekker springen in het hooi, en natuurlijk kleuren, knutselen of spijkerpoepen. De boerderijwinkel is open. Kortom, er is genoeg te doen! Van al die activiteiten krijg je flinke trek, speciaal daarvoor wordt er van aardappels heerlijke patat gebakken, staat er een barista om van vers getapte melk heerlijke cappuccino’s en warme chocomel te maken. En er zijn smaakvolle Beemster kaas tosti’s te koop.