Afbeelding

100% COCO in New York, de fashionshow komt naar Purmerend

vrijdag 19 april 2024 9:31

PURMEREND - COCO komt terug naar het theater! De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical. Op vrijdag 19 april om 19.30 uur komen zij naar Theater De Purmaryn in Purmerend.

Coco gaat modelessen volgen aan de Teen Vogue University! Hier leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco loves New York en kan niet wachten om haar avontuur daar te beginnen. Maar dan komt haar vriendje Bruno vlak voor ze vertrekt met een verwarrende mededeling. Ze gaat naar New York, maar hoe lang kan ze daar blijven zonder Bruno kwijt te raken? De eerste 100% COCO-musical werd genomineerd voor 3 Johnny Kraaijkamp Musical Awards!

De cast bestaat uit Anke Stilma (Coco), Esmeralda Oomen (Apple), Suzanne van der Els (Ella) en Jasper Brinkman (Kyon).

100% COCO in New York is te zien op 19 april om 19.30 uur in Theater De Purmaryn in Purmerend. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.cocodemusical.nl.

Voor meer informatie kijk op www.cocodemusical.nl | Facebook & Instagram: @cocodemusical