Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Gonnie en Gijsje in Onder de Linden

zaterdag 6 april 2024 14:30

MIDDENBEEMSTER - Zaterdag 6 april om 14.30 uur is er weer een leuke kindervoorstelling in Middenbeemster. De voorstelling heet ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ en is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar.

Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat op zoek voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet zij Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Dit verhaal van Gonnie en Gijsje is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo verandert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Entree € 9,- per persoon. Deur open om 14.15 uur.
Theater Onder de Linden. Middenweg 150 in Middenbeemster, in het centrum bij de Keyserkerk.