Elfde editie Noord-Hollandse Horecabeurs

Partnerbijdrage
Horecabeurs.
Horecabeurs. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Na twee bewogen jaren mogen horecaprofessionals uit regio Noord-Holland 21 en 22 maart weer bijeenkomen om in een ongedwongen sfeer elkaar te informeren en inspireren.

Met meer dan 200 exposanten, een volledig gevulde verdieping in het AFAS Stadion en een entreepaviljoen dat aanzienlijk in aantal vierkante meter is toegenomen, is deze editie opnieuw groter dan voorgaande jaren. Omdat de Horecabeurs alleen toegankelijk is voor professionals staat de Noord-Hollandse Horecabeurs bekend om haar kwaliteitspubliek. Verreweg het grootste deel van de bezoekers zijn beslissingsnemers. Dat is prettig voor exposanten want elk gesprek is zo van waarde.

Gastvrije vakbeurs

Elk jaar bezoeken rond de 4.000 horecaprofessionals de gastvrije vakbeurs. Jan Laan, beursorganisator: “Onze opzet is altijd open, maar intiem, gezellig en overzichtelijk. Met de NoordHollandse Horecabeurs geven we traditiegetrouw de aftrap voor een succesvol horecajaar.” “De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. De vertegenwoordigers die bezoekers in Alkmaar treffen, zijn actief in de regio. Dat praat wel zo makkelijk”, aldus Paul Nieuwendijk van hoofdsponsor VHC Jongens BV uit Oostzaan.

Beursprogramma

Naast persoonlijke aandacht van meer dan 200 exposanten, staan er voor de professionals diverse activiteiten op het programma. Traditiegetrouw bevindt zich in het uiterst gezellige en interessante entreepaviljoen het Versplein. Net buiten het entreepaviljoen staat een aantal foodtrucks opgesteld van verschillende aanbieders. De focus van de beurs ligt deze editie op slimme producten en -diensten waarmee de horeca ondersteunt kan worden bij personeelstekort. Daarnaast worden in samenwerking met VHC Jongens BV en Rational gedurende de hele beurs interactieve kookdemo’s georganiseerd, waarbij gemaksproducten worden gebruikt. 

Kijk voor meer informatie op: www.nhh-beurs.nl.