Muzikale variatie bij P3 popt up in het park

Cultuur
Rapper/artiest KVBA
Rapper/artiest KVBA (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Tijdens de derde zaterdag op rij van ‘P3 popt up in het park’, klonken afgelopen zaterdag reggaeklanken van de Purmerendse band Born a tribe, en rapmuziek van eveneens Purmerender KVBA door het Leeghwaterpark. Ook aanstaande zaterdag wacht er weer een gevarieerd programma, voor jong en oud.

4 Beat voor kids

Om 15.30 uur trapt 4 Beat af met de muzikale kindervoorstelling Knallen!. De vier 4Beat percussionisten zullen in deze energieke en boeiende voorstelling het jeugdige publiek kennis laten maken met kindermuziek uit vele landen in de wereld. De show is meer dan trommels alleen. Drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met de sounds van de DJ, met mystieke, oriëntaalse percussie en zang. Leeftijd: vanaf 6 jaar

Tangarine

In de avond valt om 19.30 uur ‘Tangarine’ te beluisteren. Tangarine wordt gevormd door de tweelingbroers Sander en Arnout. Vanaf hun twaalfde begonnen de broers met het schrijven en componeren van liedjes, deels met invloeden van hun helden Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. Ze brachten een aantal platen uit, speelden soms samen met hun band ‘Tangarine & Friends’ en reisden stad en land af om optredens (die ze meestal zelf organiseerden) te geven.

De Clip Club 

Na Tangarine is het tijd voor de Clip Club. Het leukste feestconcept met de grootste hits én de bijbehorende videoclips erbij op grote videoschermen. Gasten kunnen ongeremd dansen of - onder het genot van een consumptie - genieten van de beelden op de schermen. Het video-archief bestaat momenteel uit 18.000 videoclips van de 60’s tot precies vandaag en groeit iedere dag.

Meer informatie: www.p3purmerend.nl/nieuws/p3-popt-up/

Born a tribe