Probeer eens wat uit tijdens Workshopweekend in Cultuurhuis Wherelant

Cultuur
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het hele weekend van 13 en 14 november is het weer een gezellige bedrijvigheid aan de Van IJsendijkstraat, want het Cultuurhuis Wherelant staat dan in het teken van creativiteit, ontspanning en gezelligheid. 

Schuilt in jou de nieuwe Andy Warhol? Of misschien wel de opvolger van Frans Uyterlinde? Schrijf je in voor een van de vele workshops. Iedereen kan meedoen en je gaat gegarandeerd met een superervaring én persoonlijk (kunst)werk naar huis.  Van Pop-art schilderen, tot je eigen Visionboard maken. En van Bloem of plant XL tot interieurstyling. Bekijk het hele programma van het Workshopweekend op www.Wherelant.nl, hier kun je je direct inschrijven (maar vol = vol).

Elk tweede weekend van de maand organiseert Wherelant een Workshopweekend waar je in een dag of dagdeel kennismaakt met verschillende technieken en kunstvormen. Alle workshops worden gegeven door docenten die de sporen in hun vak al verdiend hebben en hun kennis graag willen delen met jou. In kleine groepen is er genoeg aandacht voor elke cursist. En heb je een dagworkshop geboekt, dan zit er ook een lunch bij.

Wanneer je interesse gewekt is na het volgen van een workshop is het vaak ook mogelijk om deel te nemen aan een cursusprogramma van 6 tot 12 weken.