Kindervoorstelling en jazz in Onder de Linden

Cultuur
Jazz kwartet So What
Jazz kwartet So What (Foto: aangeleverd)

BEEMSTER - Onder de Linden heeft weer twee mooie voorstellingen op stapel staan. Op zaterdag 9 april is er de kindervoorstelling ‘Snoek en Aal spelen Waterland’, een theatraal liedjesprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar. En op zondag 10 april valt er tijdens Zondagmiddag Live! te luisteren naar een prachtig jazz kwartet So What.

Aal en Snoek zijn 2 beste vrienden. Ze gaan samen vissen. Ze zingen over wat ze meenemen, over de reiger,  de regen en een lekker middagdutje. Aal is slim. Hij weet alles over de dieren en de natuur en hij kan goed vissen vangen. Snoek heeft een lege emmer maar hij geeft niet op. En Aal is blij dat Snoek zijn vriend is. Waterland is een muzikale voorstelling waar je hier en daar mee kunt zingen of dansen. Annemarie Verhoeven (gitaar, zang) en Viève Buijs (accordeon, zang) nemen je mee op een reis naar de waterkant. Het verhaal is tegelijkertijd educatief en entertainend. De aanvang is 14.30 uur, entree: € 8,00.

Jazz van So What

Jazz kwartet “SoWhat” doneert op 10 april de volledige opbrengst van het concert aan giro 555 t.b.v Oekraïne. Dus een extra reden om naar dit concert te komen. SoWhat staat voor gevarieerde jazz, uitgevoerd door ervaren muzikanten. Natuurlijk swingend, waarbij gevoelige ballads, funky-, latin- en zangnummers (van o.a. Mose Allison) niet worden geschuwd. Henk Vincenten is een lyrische altist/tenorist in de beste jazz traditie. Joost Italianer is geen onbekende in Onder de Linden. Hij speelde er eerder met de Biggles Big Band, met jazzkoor Rebounce en met zijn eigen kwartet. Frans Bouwmeester is een doorgewinterde bassist die o.a. speelde in het trio Karel Boehlee en in Bernard Berkhout’s Swingmates.Hugo Jonker is een zeer ervaren drummer die, om een recente recensie te citeren “aanwezig is zonder aanwezig te zijn”.

Aanvang 15.00 uur. Entree: € 9,00.

Reserveren via: www.onderdelindenbeemster.nl.

Snoek en Aal